plandelman banner 2

Groter, grootser & schoner:

DE UTRECHTSE PLANDELDAGEN (27 t/m 30 juni 2024)

 

 

Plandelman trommelt lokale opruimhelden op voor een giga-schoonmaak. Na het succes van De 2de Utrechtse Plandeldag presenteert hij nu: De Utrechtse Plandeldagen. Zo hebben de opruimhelden vier dagen de kans om mee te doen of aan te haken. Zo doe je mee:

1. Zet het affiche (zie onder) in de buurtapp of op socials, of vraag een geprinte poster aan en kijk of je meer opgeruimde types op de been krijgt
2. Kies een dag en tijd en stuur je startlocatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wil je nog meer bereik, plaats jouw actiteit dan op BuurtNatuur030.nl (of kijk of er al iemand in jouw omgeving iets organiseert)
3. Download de gratis WePlog-app voor Android en iPhone en word daar lid van de groep 'Utrecht Plandelt'.

4. Zie je een iemand anders in Utrecht met een knijper in de weer? Geef hem, haar of hen een duimpje omhoog!

plandeldagenbanner utrecht24 

Waar?

Waar kun je aan de plandel? Overal! In je eigen straatje, of in dat van een ander. De eigen buurt, stoep of speeltuin. Of ga bij een vriend of familielid ergens in Utrecht helpen en ga samen op plandelpad: gezellig!

Wanneer?
Op donderdag 27, vrijdag 28, zaterdag 29 of zondag 30 juni 2024.

Hoe lang?
Dat bepaal je lekker zelf. Ook een plandeling van 10 minuten maakt impact.

Meld je NU aan...
... en claim alvast jouw straatje of stukje Utrecht. Dan blijf je ook als eerste op de hoogte van het programma: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wat heb je nodig?
Met een opgeruimd humeur kom je al een heel eind! Als je een handige grijpstok wil, dan kun je die met speciale Utrecht Schone Stad-vuilniszakken aanvragen door een mailtje te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Maar met een tuinhandschoen kom je ook al een heel eind. Het is super als je met de WePlog-app zou willen lopen. Deze is hier te downloaden voor Android en iPhone. De app is niet overigens niet verplicht, maar maakt het wel makkelijker om te kijken of we samen boven de 2000 straten van vorig jaar uit kunnen komen! In de app is een speciale groep aangemaakt (Utrecht Plandelt!) waar je lid van kunt worden.

Draag iets groens
Er is geen officiele dresscode, maar als je iets groens in de garderobe hebt hangen: vooral aantrekken! Heb je helemaal niks groens, dan wil je misschien zo'n bijzonder P-shirt? Lees maar verder hoe je daar kans op maakt!

Merchandise
Het originele, exclusieve P-Shirt. Gemaakt voor de echte opruimhelden. Nergens te koop, alleen te verdienen. Als je tien man/vrouw/kids op weet te trommelen om samen aan de slag te gaan, dan heb je er een verdiend. Stuur in dat geval even een apart mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met je voornemen en de groepsgrootte. Beschikbare maten (zolang de voorraad strekt): 9-11 jaar, S, M, L, XL en XXL.

plandeldag poster utrecht3